Tankstations

 

Wat kan bhvbeter.nl voor uw tankstation betekenen

bhvbeter.nl  is de specialist in het organiseren en rapporteren van de jaarlijks wettelijk verplichte ontruiming / noodplanoefeningen.  Door onze jarenlange ervaring bij de diverse tankstations hebben wij een uniek concept kunnen ontwikkelen. Door dit unieke concept nemen wij u dus alle zorg omtrent de oefeningen uit handen. U hoeft dus zelf niets anders te doen dan te zorgen dat de medewerkers op de afgesproken dag aanwezig zijn en dat de factuur betaald wordt. bhvbeter.nl is dus volledig gespecialiseerd in uw bedrijfsnoodplan.

 

Hoe ziet een jaarlijks verplichte noodplan oefening eruit?

De oefeningen die door bhvbeter.nl verzorgd worden zijn volledig ontwikkeld rondom iedere calamiteit die zich op een tankstation kan voordoen.  De oefeningen zijn tevens geoptimaliseerd voor de BHV getrainde medewerkers. Dit wil zeggen dat er meerdere korte oefeningen van start calamiteit tot aankomst hulpdiensten gehouden worden. Tijdens de oefeningen worden er 2 medewerkers benoemd tot obri medewerker. De overige medewerkers worden ingezet als figurant of waarnemer. Op deze manier kunnen we bijna alle aanwezige medewerkers bij iedere oefening betrekken. Na iedere oefening wordt er direct een evaluatie gehouden waarbij alle aanwezige medewerkers betrokken worden. Ook heeft bhvbeter.nl een speciaal voor  tankstations een presentatie gemaakt  waarbij de gehele noodplan procedure aan de hand van de noodplanklapper op enthousiaste wijze wordt doorgenomen.  Het doel hiervan is om de kennis van het noodplan op te halen en de medewerkers te motiveren om te handelen indien nodig. Het station dient wel gesloten te worden voor de oefeningen dit bedraagt ca.  2,5 uur. Indien er een andere locatie voorhanden is om de presentatie te houden zal deze tijd ca. 1,5 uur bedragen. bhvbeter.nl probeert uiteraard de tijd die het station gesloten is zo kort mogelijk te houden. De oefeningen worden voorzien van een zeer uitgebreide rapportage.  Door deze rapportage bent u ervan gewaarborgd dat indien zich er een calamiteit  voordoet waarbij mogelijk gewonden of dodelijke slachtoffers te betreuren zijn u aan kan tonen dat u aan uw verplichting heeft voldaan en dat de aanwezige medewerkers op de hoogte zijn geweest van de te ondernemen handelingen.

 

Welke oefeningen zijn er mogelijk?

Eigenlijk is iedere gewenste oefening mogelijk, bhvbeter.nl heeft speciaal voor tankstations diverse lesplannen geschreven waarbij de diverse calamiteiten die zich op een tankstation kunnen afspelen beoefend kunnen worden. Mocht u als klant zelf ideeën hebben die niet in onze lesplannen voorkomen kunnen deze uiteraard altijd door ons door ontwikkeld worden. De oefeningen die momenteel in onze lesplannen voorkomen zijn onder andere:

 

Brand oefeningen: denk hierbij aan gebouwbrand of voertuigbranden.

Gaslekkage: denk hierbij aan gaslekkages in gebouwen of voertuigen.

Bom oefeningen: denk hierbij aan verdachte pakketjes of telefonische bommeldingen.

Levensreddend handelen: denk hierbij aan brandwonden, reanimatie etc.

Vloeistof lekkages: denk hierbij aan voertuigen welke brandstof hebben gelekt.

Heeft u vragen over de oefeningen of wilt u een inlogcode aanvragen voor de noodplanfilm neem dan contact op via ons contactformulier

Als u reeds een inlogcode heeft klikt u hier om de noodplanfilm te bekijken

Tankstation nieuws

Het Nederlandse bedrijf Innovendo heeft maandag samen met Selecta een nieuwe slimme, compacte vendin [...]

Een meerderheid van de Tweede Kamer heeft gestemd tegen de kap van vele duizenden gezonde bomen lang [...]

Meer dan tachtig autowas- en poetsbedrijven nemen vanaf 1 januari deel aan de Bovag WinterWasWeken. [...]